Wednesday, June 19, 2019


Brnabić ponudila ostavku, Vučić odbio?

By GLASRAZUMA.RS , in POLITIKA , at 05/05/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Više različitih izvora u Vladi potvrdili su za N1 da je došlo do sukoba na sednici Vlade povodom tvita ministra Nenada Popovića. Brnabić pitanje svoje ostavke nije pominjala na sednici Vlade u petak, već samo u razgovoru s predsednikom Aleksandrom Vučićem, potvrđeno je za N1.

Navodi medija da su ministrake Jadranka Joksimović i Zorana Mihajlović na sednici Vlade ušle u raspravu sa premijerkom takođe su nam potvrđeni.

Joksimović je prema tim izvorima branila Popovića pitanjima da li su istopolni brakovi dozvoljeni, dok je Mihajlović govorila o slobodi ličnog stava ministara po određenim pitanjima.

Ana Brnabić navodila je da treba da se o svemu raspravlja na sednicama Vlade i da svako iznosi mišljenje, ali da se posle nastupa jedinstveno u javnosti.

Problem je za premijerku bio što je Nenad Popović otvorio temu za koju nije nadležan, a da prethodno nije otvarao to pitanje na sednicama Vlade.

Naši sagovornici navode da je tačno da je Brnabić postavila pitanja svoje pozicije ali u razgovoru s predsednikom Vučićem. On je premijerki rekao da to ne dolazi u obzir i time je stavljena tačka na ovaj slučaj, kažu naši sagovornici.

Brnabić nije pitanje svoje ostavke pominjala na sednici Vlade u petak, već samo u razgovoru s predsednikom, potvrđeno je za N1.

IZVOR: N1

 

Facebook komentari