Press "Enter" to skip to content

Pogledajte šta je Huan Martin del Potro izjavio o Novaku Đokoviću!

Argentinski teniser Huan Martin del Potro ohrabrio je Novaka Đokovića da se vrati u vrh svetskog tenisa i bori za najveće titule.

Del Potro i Đoković su veoma dobri prijatelji, a Argentinac je istakao da je ‘belom sportu’ potreban “stari Novak”.

“Voleo bih da vidim Đokovića tamo gde pripada. Veoma mi je drag i stvarno ga podržavam. Bilo bi dobro za tenis videti još jednog sjajnog igrača kako se bori za Grend slemove i ‘broj 1’ sa ostalim top teniserima”, rekao je Del Potro.

On se trenutno nalazi u Madridu gde je počeo Masters turnir i žreb ga je stavio u istu polovinu sa još jednim velikim šampionom – Rafaelom Nadalom.

“Rafa je i dalje ‘Kralj šljake’, ali svi smo mi ovde da bismo pokušali da ga pobedimo. Ako Nadal nastavi da pobeđuje, mislim da će to biti normalno. Ali ako ostvarimo dobar rezultat protiv njega, to će biti iznenađenje – radujemo se tom iznenađenju”.

‘Dobri div iz Tandila’ tvrdi da ima šansu za uspeh jer mu odgovaraju uslovi u prestonici Španije.

“Volim da igram u Madridu, odgovaraju mi uslovi. Na visini smo, loptice idu brzo. Dobri serveri imaju šanse da ovde naprave dobar rezultat zbog uslova koji vladaju, tako da ću imati dobru priliku”, zaključio je Del Potro.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači

IZVOR: B92

Be First to Comment

Leave a Reply