Thursday, May 23, 2019


Policija imala naređenje da pusti Šešelja?

By GLASRAZUMA.RS , in POLITIKA , at 06/05/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Nekoliko poslanika Demokratske stranke koji su pošli u Hrtkovce policija je zaustavila na naplatnoj rampi kod Rume. Poslanik DS-a Balša Božović rekao je za N1 da im nije dozvoljen prolaz, jer je policija dobila naredbu da poslanike te stranke ne puštaju, ali da puste radikale i Vojislava Šešelja.

Božović je rekao da su mu policajci objasnili da su imali odobrenje samo da propuste lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Poslanik DS-a ocenio je skandaloznim to što je “Aleksandru Vučiću lakše da se blokiraju tri sela i više od pola Rume, nego da se jedna ratni zločinac spreči u nameri da ostvari svoje”.

Sa Božovićem su na naplatnoj rampi kod Rume zaustavljeni i poslanici Aleksandra Jekov i Tomislav Žigmanov.

Do Hrtkovaca zbog policijske blokade danas nisu došli ni predstavnici drugih političkih partija, a fukcioneri Srpske radikalne stranke predvođeni Vojislavom Šešeljem došli su do mesta Jarak.

U Jarku je došlo do incidenta u kojem je povređen aktivista Liberalno demokratske partije, nakon što su razvili transparent “Šešelj ratni zločinac”.

IZVOR: BETA

 

Facebook komentari