Thursday, May 23, 2019


Trifunović ponovo zatalasao javnost

By GLASRAZUMA.RS , in AKTUELNO DRUŠTVO , at 06/05/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Glumac Sergej Trifunović rekao je da je Vojislav Šešelj “duhovni otac” Aleksandra Vučića. On je kazao da narodi u regionu imaju mnogo zajedničkog i da bi trebalo da imaju empatiju jedni prema drugima.

“Ustašama su potrebni četnici, a četnicima ustaše. Vojislav Šešelj, koji je osuđeni zločinac, kojeg Aleksandar Vučić dočeka i izgrli – izgazi hrvatsku zastavu i nastavi da sedi u Skupštini. Jer on je Vučiću duhovni otac”, kazao je Trifunović u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

On je rekao da je “Balkan poslednje utočište anarhije”.

“Svi ćute dok bombe padaju na komšijino dvorište. A moramo shvatiti da kad pada susedovo dvorište – pada i tvoje. Izgubili smo empatiju jedni prema drugima, a imamo puno zajedničkog. Opterećuju nas isti problemi – skupljamo lekove za decu, mladi nas napuštaju…”, dodao je.

On je ponovio je da na ovim prostorima danas “idioti mogu postati vlast”, dok u “bivšoj Jugoslaviji direktor pečenjare nije mogao da postane institucija i ministar”.

Trifunović je rekao da smatra da umetnik ne može biti gluv i slep na sve što se događa oko njega, kao i da građani moraju imati otvorenu građansku svest. Na pitanje “šta je cena slobode” odgovorio je da “sloboda nema cenu”.

IZVOR. N1

Facebook komentari