Wednesday, June 19, 2019


Odagnao sve sumnje: Đoković posle pobede prokomentarisao mogući povratak Borisa Bekera!

By GLASRAZUMA.RS , in SPORT , at 07/05/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da se Boris Beker neće vratiti u tim posle Marjana Vajde i Gebharta Fil-Griča.

Đoković je na startu Mastersa u Madridu savaldao Keija Nišikorija sa 7:6, 6:4, ali je novinare više interesovalo da li namerava da oformi isti tim koji ga je doveo do neslućenih teniskih visina.

 “Ne, Boris i ja smo se razišli i trenutno imamo različite puteve. Za sada sam srećan timom koji imam – drago mi je da su se Marjan i Gebhart vratili u moj svakodnevni život”, rekao je Đoković.Novak se potom osvrnuo na veoma kvalitetan meč sa Japancem.

“Kei je teniser izuzetnog kvaliteta. Obojica nismo imali mnogo ovakvih mečeva u poslednjih 12 meseci i radovao sam se jednom ovakvom. Bio je ovo perfektan scenario – nisam mogao da zatražim bolji početak turnira. Ovo je bilo baš ono što mi je potrebno za samopouzdanje i moju igru. Srećan sam što sam ostvario ovaj trijumf”.

Prokomentarisao je i katastrofalan smeč sredinom drugog seta, kada je sa metar zakucao lopticu u mrežu.

“Užasno, verovatno najgori udarac u mojoj karijeri”, zaključio je Đoković.

On će se u sledećoj rundi boriti sa pobednikom meča Danil Medvedev – Kajld Edmund.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 6.685.828 dolara, a titulu brani Rafael Nadal.

IZVOR: SPORTEXTRA.NET

Facebook komentari