Sunday, June 16, 2019


Megan Markl dobila svoj profil na sajtu kraljevske porodice

By GLASRAZUMA.RS , in SVET , at 21/05/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Nakon udaje za princa Harija u subotu, Megan, vojvotkinja od Saseksa, dobila je svoj profil na internet stranici kraljevske porodice.

Profil je fokusiran na njen dobrotvorni rad, uključujući volontiranje u narodnim kuhinjama, i većinom se ne spominje njena glumačka karijera.

Jedino spominjanje 15-godišnje filmske karijere je deo u kojem se navodi da je “snimala u Torontu”.

Zato je veliki deo posvećen njenom dugogodišnjem društvenom angažmanu, od kampanje protiv seksističke reklame za deterdžent kada je imala 11 godina, do saradnje sa UN u borbi za prava žena 2015.

Bila je UN-ova aktivistkinja za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, i globalna ambasadorka za humanitarno udruženje World Vision Canada.

Pre veridbe s Harijem, holivudska glumica je imala više od dva miliona pratilaca na Instagramu i vernih čitalaca svog bloga, ali ih je, pošto to ne priliči članovima kraljevske porodice, ugasila.

Sada kada je glumačka karijera iza nje, Markl će se okrenuti kraljevskim dužnostima, poput angažmana po pitanju mladih, osnaživanja žena ili Komonvelta.

S Harujem, njegovim bratom Vilijamomi njegovom suprugom Kejt, mlada četvorka imaće zadatak da uveri mlade naraštaje u važnost monarhije.

IZVOR: HINA

Facebook komentari