Thursday, May 23, 2019


Predrag Danilović otvoreno o zvezdi Denvera

By GLASRAZUMA.RS , in SPORT , at 06/11/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović otkrio je da zvezda Denvera Nikola Jokić nema želju da igra za srpsku selekciju.

Kako prenose “Večernje novosti”, Danilović je tokom druženja sa studentima u Podgorici odgovarao na pitanja, između otalog i na ono da li će Nikola Jokić biti deo reprezentacije Srbije u budućnosti.

“Mislim da nema dečko želju da igra za nacionalni tim. Da ne lažemo jedni druge. On to treba sam da kaže. Ja bih kao predsednik Saveza bio najsrećniji da dođe da igra, ali posle par prethodnih razloga da ne igra, sumnjam. Prvi, kada je trebalo da potpiše novi ugovor u potpunosti razumem. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje za sebe i porodicu? Međutim, neki drugi mi nisu razumljivi. Nisam siguran da ima volju da igra, ali se nadam da grešim”, rekao je Danilović.

Na to se nadovezao i Žarko Paspalj:

“Već par godina se provlačilo da li hoće da dođe ili ne. Postavila se neka skoro nerešiva situacija. Uvek ima nešto. Imamo Svetski kup, pa Olimpijske igre, odluka je neizbežna. Ne znam šta će biti, ali sam potpuno siguran da će igrati najbolji tim. Imamo neku konfuznu priču u organizaciji, mislim da će sve to da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju. Ima izvrstan tim. Bila bi velika šteta da do toga ne dođe”, zaključio je Paspalj.

IZVOR: NEDELjNIK