Wednesday, May 22, 2019


Poznato je gde prelazi Ivan Ivanović

By GLASRAZUMA.RS , in DRUŠTVO , at 21/12/2018

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Kako smo već pisali, Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program, a u svojoj poslednjoj emisiji ugostiće glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

Ivan Ivanović sa TV Prva prelazi na TOP TV, zvanično je dogovoreno. Emisija koju će Ivanović voditi na pomenutoj televiziji najverovatnije će nositi isti naziv, “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Poslednja Ivanova emisija snimljena na Prvoj jeste ona u kojoj je gost glumac Žarko Laušević.

“Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju uradio je sa Žarkom Lauševićem. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama”, naveo je sagovornik Kurira.

Uspon: Ivanović je na male ekrane došao preko prijatelja, voditelja Ivana Zeljkovića, pa je 2007. počeo da vodi “Keš taksi” na TV Foks, a potom rijaliti šou “Survajver”.

Vrhunac: Njegova popularnost skočila je kad je počeo da vodi emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u maju 2010, kad je TV Foks postala TV Prva.

Proteklih godina ugostio je zvezde iz raznih sfera javnog života. Pored brojnih naših pevača, glumaca, političara i sportista, voditelj je zagazio i na strano tržište, pa su mu svojim prisustvom studio uveličali Sting, Monika Beluči, Plasido Domingo, Mariza, Leni Kravic, Stiven Sigal, Bili Ajdol, Alen Delon, Brajan Feri…

IZVOR: KURIR