Thursday, May 23, 2019


Bojana Maljević: Od protesta samo Vučić i Boško imaju korist a ne nezadovoljni građani

By GLASRAZUMA.RS , in DRUŠTVO , at 17/03/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Glumica Bojana Maljević objavila je na Tviteru “odgovor svima” koji su je vređali zato što nije bila na sinoćnjem protestu, ali i zbog Tvitova u kojima izražava neslaganje sa upadom demonstranata predvođenih Boškom Obradovićem u zgradu RTS-a.

Maljević je napisala da joj je drago što nije bila na protestu zato što je kasnije dobila uvrede na Tviteru, ali i da stoji iza toga da odbija da učestvuje u sličnim akcijama od kojih korist imaju, kako je navela, “samo Vučić i Boško”, a ne nezadovoljni građani.

Ona je sinoć objavila na Tviteru: “Imam goste na večeri ali ne mogu da preskočim: sa Boškom u RTS – neka hvala. Da osvajam slobodu sa fašistima neću ni u sledećoj reinkarnaciji. Uz dužno poštovanje nekolicine demonstranata sa kojima delim i uvek ću deliti iste vrednosti.”

Ona je dalje u svom saopštenju navela da veruje da je čitav Obradovićev “igrokaz” dogovoren i da je cilj upada u zgradu RTS-a bio da Vučić dobije argumente za “nasilne proteste”, a Obradović “oreol lidera” opozicije, a dalje je istakla još jednom da ne bi pošla za Obradovićem.

Na kraju je navela da se godinama bori da ljudi mogu slobodno da govore, edukuje građane o njihovim pravima na različite načine, te da smatra da ima pravo da na osnovu ličnog iskustva procenjuje svaku pojedinačnu situaciju, u skladu sa svojim uverenjima.

IZVOR: NEDELjNIK