Thursday, May 23, 2019


Vuk Jeremić: Vučić će pasti pre Uskrsa

By GLASRAZUMA.RS , in #1OD5MILIONA , at 17/03/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

“Pala je Bastilja kad se desio 5. oktobar, to će i sad da mu se desi. Ovog meseca on je gotov”, rekao je ispred Predsedništva jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić. “Ovaj dan niko od nas nikad neće zaboraviti, ja vam obećavam.”

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

On je rekao da predsednik Aleksandar Vučićn nije verovao da će se demonstranti i lideri opozicije okupiti ispred Predsedništva.

“Kada je kao narod trebalo da svi budemo zajedno u bolu i obeležimo pogrom na Kosovu, on je odlučio da nas deli i on nas je ovde pozvao”, rekao je Jeremić i dodao da ceo svet gleda Beograd i da ovo niko nije očekivao, te da stvari neće biti iste kao pre.

“On danas nije smeo da izađe iz ove zgrade i to će ga koštati mesta na Andrićevom vencu. Sa njim više nema razgovora”, rekao je Jeremić i dodao da je policija uz narod.

“Razgovarao sam sa njima, oni su sa nama. Aplauz za njih. Šlemove će skinuti na dan kad bude padao, a pašće pre Uskrsa, ja vam kažem!”

IZVOR: NEDELjNIK