Wednesday, June 19, 2019


Milivojević: SNS sprovodi apsolutnu kontrakampanju i onemogućava da narod vidi zahteve opozicije

By GLASRAZUMA.RS , in AKTUELNO DRUŠTVO , at 12/04/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Politički analitičar Cvijetin Milivojević izjavio je danas da potezi Srpske napredne stranke (SNS) predstavljaju “apsolutno kopiranje” svega što radi opozicija čime onemogućavaju da narod vidi šta opozicija zahteva.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Milivojević je ulazak pripadnika SNS u prostorije lokalnih samouprava ocenio kao jedan od načina da se pošalje poruka opoziciji da im “ne padne na pamet” da upadnu u Skupštinu Srbije.

On je agenciji Beta rekao i da najavljeni štrajk ministra odbrane Aleksandra Vulina predstavlja klasičnu spin priču kojom se bave svi mediji kao “temom nad temama” da bi se skrenula pažnja sa bitnih tema.

Milivojević je kazao da vlast vrši apsolutnu “kontrakampanju” i da su “kontramitinzi” SNS-a započeli kada su se omasovili protesti “Jedan od pet miliona”.

Po njegovim rečima, “režim” mitinge predstavlja kao “državnu kampanju” u kojoj se predstavljaju neki rezultati, a da su u stvari “klasična izborna i stranačka kampanja”.

IZVOR: BETA

FOTO: N1