Wednesday, June 19, 2019


Još jedna devojka stradala zbog selfija

By GLASRAZUMA.RS , in SVET , at 15/04/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Studentkinja Univerziteta Fordhajm iz Njujorka Sidni Pejdž Monfrajs (22) izgubila je život nakon što je pala sa tornja univerzitetske zgrade, visoke oko 12 metara.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Ona je juče u veoma teškom stanju prevezena u bolnicu u kojoj je i preminula. Sidni je ove godine trebalo da diplomira.

“The Sun” piše da je ona najverovatnije učestvovala u izazovu koji praktikuju studenti završnje godine – napraviti najsmeliju fotografiju za društvene mreže.

Ona je međutim, skliznula sa tornja. Univerzitet je uputio pismo roditeljima devojke u kojem se navodi da je ona podlegla povredama.

“Sa velikom tugom obaveštavam vas da Sidi Pejdž Monfrajs poginula nakon pada sa tornja zgrade Univerziteta”, naveo je u psimu Džosef Mekšejn.

Univerzitet će posthumno dodeliti diplomu nastradaloj devojci.

Ovo nije prvi put da neko pogine u nameri da napravi što bolju fotografiju za društvene mreže.

Nedavno se i u Srbiji dogodio sličan slučaj kada je život izgubila jedna devojka. Devetnaestogodišnja devojka nastradala je u Nišu kada je pala sa oko 15 metara visine. Na krovu zgrade, kako je preneto, snimala je klip za društvene mreže.

IZVOR: NEDELjNIK

FOTO: PROFIMEDIA