Wednesday, June 19, 2019


Zaprepašćujući naslov Informera povodom požara u Notr Damu (FOTO)

By GLASRAZUMA.RS , in DRUŠTVO , at 15/04/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Bez obzira da li ste religiozni ili ste ateista, svima treba da bude jasno koliko je katedrala Notr Dam značajna, ne samo za Francusku, nego i za ceo svet.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Ali u trenutku, kada Parižani plaču, kada svet širom otvorenih očiju prati svetske televizije ili N1 (pošto nijedna televizija sa nacionalnom frekvencijom ne obaveštava građane o tome, šta se dešava u sred Evrope), dnevni list Informer je na svom sajtu objavio zaprepašćujući naslov: “Stigla ih Božija kazna: Francuzi pre šest meseci okačili zastavu lažne države Kosovo u katedrali Notr Dam, sada je uništava vatrena stihija”.

Takav naslov, ne samo da nije profesionalan, nego i šteti Srbiji i njenim građanima, jer su tviteraši iz celog sveta počeli da prave teorije (sa sve naslovom sa sajta Informera) o tome, kako su zapravo srpski ekstremisti zapalili katedralu.

Image

Nakon određenog vremena, Informer je povukao taj naslov, ali šteta je već učinjena.

IZVOR: GLASRAZUMA.RS

FOTO: EPA