Wednesday, June 19, 2019


Gujon: U Notr Damu se mole oni koji su bili protiv NATO bombi

By GLASRAZUMA.RS , in SVET , at 16/04/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Francuski humanitarac Arno Gujon je poručio onima koji se raduju zbog požara u kojem je teško oštećena čuvena katedrala, da Notr Dam nisu izgradili oni koji su učestvovali u bombardovanju Srbije, niti su se molili u toj crkvi, niti će to raditi u budućnosti, prenosi Tanjug.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

„Molim vas, nemojte da likujete”, rekao je Gujon, u video poruci na Tviteru.

„U njoj se molimo mi koji smo bili protiv bombardovanja Srbije, molimo se za nju, i siguran sam da se oni koji su izgradili taj dragulj Evrope slažu sa mnom, a ne sa njima”, istakao je Gujon.

Francuski humanitarac je poručio da se oni koji izražavaju radost zbog ove nesreće, u stvari raduju svojoj nesreći, jer je u pitanju deo ne samo francuske već hrišćanske i evropske baštine.

Naglasio je da je reč o više od 800 godina kulture i istorije, i zahvalio se na mnogobrojnim ličnim porukama podrške, ogromnoj većini koja je izrazila solidarnost u nesrećnom događaju.

IZVOR: POLITIKA

FOTO: POLITIKA