Wednesday, June 19, 2019


Sutra blokada radova na beogradskom Trgu republike

By GLASRAZUMA.RS , in BEOGRAD POLITIKA , at 17/04/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Savez za Srbiju najavio je da će sutra na beogradskom Trgu Republike organizovati akciju “Odbrana Beograda” u okviru koje će kako je najavljeno, “slobodni građani” blokirati radove u tom delu grada i ponoviti zahtev da se “hitno obustave svi štetni radovi i lažne rekonstrukcije, počev od žičare na Kalemegdanu do zatvaranja za saobraćaj ulica u centru grada”.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Akcija će početi u 12.05 a tim povodom novinarima će se na Trgu Republike obratiti predstavnici Saveza za Srbiju, opštine Stari grad, novinar Srđan Škoro i druge javne ličnosti.

“Pošto gradonačelnik Beograda uporno ignoriše zahteve za razgovor u vezi sa štetnim projektima gradske vlasti, a protiv kojih su ustali i građani i strukovna udruženja, građanima ne preostaje ništa drugo do da različitim oblicima građanske neposlušnosti spreče dalje rušenje grada. Zato u četvrtak u 12.05 počinje odbrana Beograda”, navodi se u saopštenju.

IZVOR: BETA

FOTO: TANJUG