Wednesday, May 22, 2019


Jeremić: Protesti da budu neprestano i svuda

By GLASRAZUMA.RS , in #1OD5MILIONA POLITIKA , at 06/05/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je, neposredno pošto je ta stanka preuzela dežurstvo u Slobodnoj zoni, u blizini zgrade Predsedništva, da protesti moraju biti neprestani i da se održavaju svuda.


Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!


“Bojkot institucija mora biti totalan i moramo ostati jedinstveni, sve ostalo je manje bitno”, izjavio je Jeremić.

Narodnoj stranci su dežurstvo predali predstavnici Nove stranke i Pokreta slobodnih građana koji su naglasili da je to “zona, slobodna od propagande Aleksanara Vučića”.

Predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan je rekao da je dežustvo proteklo bez problema i podsetio da građani mogu da razgovaraju sa poslanicima koji bojkotuju rad republičkog parlamenta i odbornicima iz Asocijacije slobodnih odbornika.

Član Predsedništa Pokreta slobodnih građana Petar Miletić je podsetio na zahteve opozicije – izbor novog sastava Regulatornog tela za elektronske medije, novo rukovodstvo Radiotelevizije Srbije i Radio televizije Vojovodine i, pre svega, stvaranje uslova za fer izbore.

Slobodna zona formirana je u subotu na protestu “Jedan od pet miliona” i “Svi kao jedan”, uz najavu da će se tu svakodnevno biti organizovani različiti sadržaji.

IZVOR: BETA

FOTO: N1