Sunday, June 16, 2019


Saša Ilić uputio poruku navijačima Partizana

By GLASRAZUMA.RS , in SPORT , at 18/05/2019

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Kapiten Partizana Saša Ilić je apelovao na navijače beogradskog tima da u njegovoj poslednjoj utakmici u domaćem prvenstvu sve prođe sportski, fer i korektno.

Legendarni vezista će 875. put obući “crno-beli“ dres, i to u utakmici protiv Proletera koja će mu biti poslednja zvanična na stadionu Partizana.

“U nedelju 19. maja 2019.godine odigraću svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu na našem stadionu. Pozivam vas da dođete u što većem broju da se zajedno oprostimo posle toliko godina od mog najsvetijeg dresa. Neka sutra prođe sve sportski, fer i korektno baš kao što je bila i moja karijera. Vaš Saša Ilić“, navedeno je u poruci.

Podsetimo, utakmica je trebalo da bude odigrana bez prisustva publike, pošto je stadion Partizana dobio suspenziju jer su navijači “pogrdno skandirali“, ali je takva odluka preinačena, pa će kapije stadiona u Humskoj 1 biti otvorene za ljubitelje fudbala.

IZVOR: B92

FOTO: STARSPORT