Novi film o agentu 007

Pre četiri dana je konačno, posle pet godina, objavljen trejler za novi film iz poznatog serijala “James Bond”. I posle mnogih spekulacija o penzionisanju Danijela Krejga iz uloge, i ovaj put će se poznati britanac naći u odelu 007.

Pod nazivom “No Time To Die”, nastavljamo da pratimo priču agenta MI6 začetu još u “Casino Royalu” davne 2006. Naime, Bond već pet godina uživa u penziji na Jamajci sa svojom ljubavlju, Dr. Madelajn Swon (Lea Sejdu), međutim, ona krije tajne nepoznate glavnom heroju. U međuvremenu, MI6 je postavio Nomi (Lašana Linč) kao Bondovu zamenu.

Negativca će glumiti poznati Rami Malek u ulozi Safina. Producentkinja Barbara Broccoli ga opisuje kao lika koji “really gets under Bond’s skin” i “he’s a nasty piece of work”.

Najavljeno je da će Paloma (Ana de Armas), agent CIA, igrati ključnu ulogu u rešavanju misije. Svoje uloge iz “Spektre” repriziraće Ben Višov kao Q, Naomi Haris kao Moneypenny, i Ralf Fins kao M.

Režiser je Kari Džodži Fukunaga poznat po pisanju scenarija, sad već legendarnog hita iz 2017. “It”, režiranju “Sin Nombre” kao i prve sezone serije “True Detective” za koju je dobio i Emmi nagradu za izvanrednu režiju.

Premijera filma je najavljena za 2. april 2020.

Stefan Stamenković

FOTO: JAMES BOND FANDOM WIKI
Close
Social profiles