Marko Louis i Lena Kovačević objavili duet (VIDEO)

Marko Louis nastavio je da svoje albume popunjava duetima sa drugim umetnicima, a ovoga puta na redu se našao duet sa Lenom Kovačević.

Pesma “Kraj” druga je po redu koja će se naći na Markovom četvrtom studijskom albumu “Sloboda”. Tekst za pesmu napisala je Maja Radivojević, dok je muziku i aranžman radio Marko Louis. Ova emotivna balada postavlja pitanja o bolu koji sa sobom donosi kraj ljubavi i o tome da li je moguće ponovo zavoleti, a emotivnosti teksta dodatno doprinose glasovi ova dva umetnika koji se nalaze u harmoničnom skladu. “Kraj” predstavlja novinu na našoj muzičkoj sceni i divno spaja Lenin i Markov zvuk.

“Lena me je inspirisala da napravim ovu pesmu i znao sam da će boje naših glasova lepo i harmonično da se uklope. Oduvek sam znao da ćemo nas dvoje nešto zajedno snimiti i mnogo mi je drago da se to desilo sa ovom pesmom.” izjavio je Marko za Novosti Online, dok je Lena izjavila kako joj je drago što je došlo do ove saradnje jer je pri prvom dodiru sa pesmom bila oduševljena Markovom interpretacijom, muzikom i tekstom.

Marko je ovom pesmom najavio nastavak svoje turneje “Beskraj tour by Barcaffe” kao i svoj koncert 26. marta u Kombank dvorani, dok će Lena koncert održati 25. februara u atrijumu Narodnog muzeja.

JOVANA JEVREMOVIĆ

FOTO: DRAGAN JERIMINOV

Close
Social profiles