Igor Simić: Hurricane izgledaju kao milion dolara

Igor Simić, finalista ovogodišnje Beovizije, zauzeo je 3. mesto na tabeli sa 14 poena. Njegova pesma “Ples za rastanak”, koju je komponovao Daniel Kajmakoski dobila je pozitivne komentare, a od članice žirija Nevene Božović, dobila je maksimalnih 12 poena.

Kako se osećaš povodom toga što si prošao u finale, da li postoji trema?

Osećam se sjajno, prolazak u finale, silna podrška koju sam dobio od ljudi sa svih strana stvarno daje ozbiljan podsticaj da daš sve od sebe da pobediš za te ljude, pa onda i za sebe. Treme nema, toliko dugo sam u ovom poslu da jednostavno trema ne postoji. Postoji onaj momenat kada se javlja pitanje da li će se poklopiti sve kockice, ali mislim da hoće, zato što smo svi rešeni da damo svoje maksimume.

Da li si gledao drugo polufinalno veče i ko ti se dopao najviše?

Što se numera tiče, meni su “Niti” ubedljivo najbolje, jako mi se dopada ta numera, a što se nastupa tiče, bilo je dosta dobrih, ali Hurricane, naravno, te devojke izgledaju kao milion dolara. Simpatičan mi je bio i nastup Bojane Mašković.

Zašto misliš da si baš ti prava osoba za Evroviziju, kakav je tvoj instinkt u vezi sa finalom?

Nije bitno šta ja mislim, već šta misle ljudi. Ne opterećujem se time, ja hoću da moja ekipa i ja damo naš maksimum, da predstavimo priču koju smo zamislili na najbolji mogući način i da ta interpretacija bude upravo ono što smo zamislili, da li ćemo pobediti ili ne, to je meni sekundarno. Ako me pitate da li mislim da sam sposoban da iznesem ceo taj podvig, mislim da jesam.

INTERVJU RADILI: JELENA DOBRIĆ i LAZAR SMILIĆ

FOTO: ŽAKLINA MEDENICA

Close
Social profiles