Srpsko-ruska veza nikad ne razočarava!

Film “Sluga”, koji je režirao mladi ruski filmski režiser, scenarista, glumac i producent Klim Šipenko, a u kom glumi jedan od naših najboljih i najperspektivnijih glumaca Miloš Biković, bio je jedan od najgledanijih u Srbiji u proteklih nekoliko nedelja. Poučna priča o avanturama mladog i neposlušnog Grigorija, čiji lik glumi upravo Biković zainteresovala je javnost širom Rusije i Srbije. Težak put od razmaženog i bahatog deteta sa dosta novca u džepu do čoveka koji spoznaje neke prave životne vrednosti i uči da ceni male stvari i vredan rad je nešto sa čime nas ovaj film upoznaje.

Nije mnogo vremena prošlo od početka prikazivanja “Sluge” u bioskopima, a na platna stiže još jedno novo srpsko-rusko ostvarenje, koje je režirao Konstantin Statskij pod nazivom “Hotel Beograd”. Film koji važi za pre svega romantičnu komediju, kreće zvanično da se prikazuje u Srbiji od četvrtka 12. marta u bioskopima.

Naravno, glavnu ulogu u filmu tumači Miloš Biković, ali i mlada ruska glumica Dijana Požarskaja, a pored njih uloge u filmu su pronašli Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Zika Todorović, Jelisaveta Teodosić, ali i ruski glumci Boris Dergaćov i Aleksandra Kuzenkina.

Pavle (Miloš Biković) ponovo glumi bogatog naslednika, ali ujedno i vlasnika hotela Beograd. Kada se u priču uključi ljubav koju sreće, mafija, neobična porodica kao i mnogi drugi faktori, njegov život se menja i avantura kreće, a u njoj nikad ništa nije neočekivano. Ono što mi očekujemo je da ovaj film bude pun pogodak, a kada je srpsko-ruska filmska i glumačka veza u pitanju, teško da tako i ne bude.

I jedna mala preporuka za kraj, što pre u bioskope, jer nas ovo neće izneveriti!

OLIVER MIJUŠKOVIĆ

FOTO: PROMO

Close
Social profiles