Marija Šerifović vs korona virus 1:0

Uprkos zabrani o javnim skupovima koja je na snagu stupila 11. mart, a koja podrazumeva zabranu skupova u zatvorenom prostoru koji podrazumevaju preko 100 ljudi, Marija Šerifović je ipak održala svoj treći koncert pred punim Sava centrom.

Već drugu godinu Marija sprovodi svoj projekat pod nazivom „Druga strana ploče“ i iz dana u dan zakazuje nove koncerte. Nakon prvog rasprodatog 8. marta, ona je odlučila da zakaže i sledeći, a oduševljenje publike dovelo je do toga da u ovom trenutku Marija rasprodaje i svoj četvrti koncert zakazan za 26. mart.

Na trećem koncertu, pored njenih pesama, na Marijinom repertoaru su se mogle naći pesme Lady Gage, Tošeta Proeskog, Olivera Dragojevića, Christine Aguilere i mnogih drugih, ali nakon što je publika zatražila bis, Marija je izvela svoje pesme „Nije ljubav to“ i „11“. Kao gost, ne sceni se pojavila Tamara Todevska, koja je za beogradsku publiku otpevala svoju pesmu „Proud“.

Mariju su podržale i mnoge kolege iz publike poput Džejle Ramović, Tijane Dapčević, Jovane Pajić, Ane Bekute i Zorice Brunclik.

Ono po čemu će se ovaj koncert pamtiti kao najposebniji jeste to što je Marijina ekipa napravila kratak video zahvalnosti i priredila joj poklon iznenađenja, a jedan deo poklona bila je i velika plišana panda, a razlog zašto je to baš na trećem koncertu isplanirano je zato što je bio 11. april, a čitavoj javnosti je poznato da je taj broj za Mariju poseban.

Ceo Sava centar je uživao slušajući jednog od najboljih vokala na našim prostorima, a Marija je svoj koncert zatvorila pesmom iz čuvene serije Prijatelji „I’ll be there for you“.

JELENA DOBRIĆ

Close
Social profiles