Quarantine and chill

Kao što smo već pomenuli u ranijim tekstovima NBA kao i sva ostala takmičenja su otkazana do daljnjeg. Svim igračima je propisan karantin od dve nedelje zbog pandemije koja vlada.

Veliki broj sportista je pozitivan na koronavirus, ‘najsvežiji’ su Paulo Dybala, Paolo Maldini i njegov sin Daniele Maldini, međutim, ni u NBA nije bolje.

Rudi Gober je prvi igrač za koga je potvrđeno da je pozitivan na ovaj virus, Donovan Mičel njegov saigrač je drugi. Sumnja se da je to sve Rudijeva krivica jer je dva dana pre testa dodirivao sve mikrofone u prostoriji.

Nakon njih, potvrđeno je za još neke igrače da su pozitivni, Marcus Smarta a Bruklin Netsi su dali saopštenje i da su neki njihovi igrači pozitivni, spekuliše se da je u pitanju Kevin Durent.

U isto vreme kada i Netsi, ekipa Denver Nagetsa u kojoj igra naš Nikola Jokić je izdala saopštenje gde potvrđuje da su dva njihova igrača pozitivna, ali nisu obelodanili ko je u pitanju.

Svi igrači su u karantinu, a zvezda Denvera Džamal Mari je dospeo u žižu javnosti u toku jutra između nedelje i ponedeljka.

Naime, košarkaš je na svom instagram profilu objavio snimak kako ga njegova devojka oralno zadovoljava.

Video je dospeo do velikog broja ljudi u kratkom roku, iako je ubrzo obrisan. Džamal se izjasnio nakon ovog ‘incidenta’ rekavši da mu je neko hakovao nalog i postavio eksplicitni snimak. Dok se njegova devojka izjasnila na Tviteru zatraživiši da ukoliko poseduju taj video, samo neka ga izbrišu.

Tviter se velikom brzinom usijao a većina je izrazila želju da imaju karantin poput Džamala. Bez sumnje, Džamalu ova pauza prija mnogo više nego ostalim igračima.

STEFAN LAZAREVIĆ

Close
Social profiles