Mihajlović: SNS će kampanju voditi kao što je i državu tokom krize – odgovorno

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da očekuje da će Srpska napredna stranka predizbornu kampanju voditi „onako kako je vodila i državu tokom krize“ – „odgovorno i vodiće računa o građanima“.

„Ponašaćemo se u skladu sa preporukama struke, u skladu s tim šta oni kažu da može i pod kojim uslovima. Verujem da kao najveća stranka, ne samo u Srbiji, već i šire na ovim prostorima, moramo da pokažemo i najveću odgovornost“, navela je za TV Prva Mihajlović, koja je i visoki funcioner te stranke.

Istakla je da je važno da predstojeća kampanja bude u fer i demokratskoj atmosferi i da se ukloni svaka vrsta nasilja iz politike, na šta je, kako je navela, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao.

„Međutim, imate i partije koje ne žele na izbore, već pokušavaju nasiljem da ostvare svoje ciljeve, pa smo imali i motorne testere u Radio-televiziji Srbije, i pokušaje upada u Predsedništvo Srbije, a nedavno i napad Boška Obradovića na narodnog poslanika koji je izabran voljom građana“, rekla je Mihajlović.

IZVOR: BETA

FOTO: N1