Srbija nije izdržala, Italija prvak Evrope!

Srbija je važila za favorita i pokazala je to do samog kraja, ali Italija drugi put na ovom šampionatu uspeva da pobedi našu selekciju i tako osvoji titulu Evropskog prvaka!

Finale se ra razliku od dosadašnjih mečeva igralo na 3 dobijene, Italija je pobedila rezultatom 3:1 i tako postala Evropski prvak.

Prvi bod svojoj zemlji doneo je Alfonsko koji je rezultatom 4:2 savladao Roksu, Kepa je doneo poravnanje protiv NPK_02 rezultatom 5:1 i opet smo bili na početku.

Treća utakmica je donela ogromnu borbu između Nicaldana i Rokse, mnoštvo šansi, napetost i sve što ide uz ovakvu utakmicu. Nicaldan je postigao gol u 70. minutu i tim rezultatom i odneo pobedu, 1:0 za Nicaldana. A ukupno 2:1 za Italiju.

Četvrta utakmica je donela duel Kepe i Naples17x, Kepa je ponovo pokazao izvrsno umeće u ovoj igri ali manjak sreće je presudio. U 90 minutu je primio gol za 1:2, taj gol ga je koštao utakmice, a našu selekciju je ostavio na drugom mestu.

Italija je zasluženo osvojila ovaj trofej, ni igrači Srbije nemaju za čim da žale, bez sumnje je ovo odličan uspeh s obzirom koliko je esport razvijen u našoj zemlji. Nadajmo se da će nas fudbaleri obradovati uskoro kao što su sada to uradili naši PES igrači.

STEFAN LAZAREVIĆ 

FOTO: MN PRESS 

Social profiles