Šapić očekuje da SPAS bude treći na izborima

Lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da očekuje da njegova stranka ostvari treći izborni rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima, dok prognoze na lokalnim nije hteo da iznosi na predizbornom skupu na stranačkim štandovima u Užicu.

„Iako nemamo takav status u medijima, ni kod političkih analitičara na čije mišljenje i prognoze se nikad nisam previše ni oslanjao, dve sedmice pre izbora ja verujem da imamo objektivne šanse da budemo trećeplasirana politička organizacija u zemlji i mislim da bi to bio veliki uspeh SPAS“, naglasio je Šapić.

On je istakao da članovi i pristalice SPAS-a neće učestvovati u uzavreloj političkoj kampanji, koja to postaje, kako je rekao, zarad nekih političkih poena.

„Mi u podelama nećemo učestvovati, jer ne počinje život i ne završava se izborima. Treba u miru da živimo jedni sa drugima i da se trudimo da za našu ulicu, kraj, mesto uradimo što više“, naglasio je Šapić.

Srpski patriotski savez će na lokalnim izborima u Užicu 21. juna učestvovati sa listom „Aleksandar Šapić – Pobeda za Užice“, koja je proglašena pod rednim brojem 3.

IZVOR: FONET

FOTO: SPAS