Grbović: Ništa se apokaliptično neće desiti ni da uđemo ni da ne uđemo

„Očekivana izlaznost za Pokret slobodnih građana, znali smo da će biti manja nego ranije i mislim da to ne utiče na naš rezultat, jer znali smo da treba 100 hiljada glasova i verujemo da možemo to da dostignemo. Ako uspemo nema slavlja to je tek početak. Ako ne uspemo neće biti očajanja, nikakva katastrofa, utvrdili bismo gde je čija odgovornost, ko je gde grešio, ništa apokaliptično se neće desiti ni da uđemo ni da ne uđemo“, poručuje Pavle Grbović iz PSG-a.

Grbović kaže da je uvek moglo bolje i da je bilo grešaka, ali da je ponosan na saradnike jer su izvukli maksimum s obzirom na resurse i vreme.

Na pitanje da prokomentariše da li je bojkot uspeo, Grbović je rekao da je uspeh subjektivna kategorija kada se ne postave objektivna merila.

„Desilo se da je najviše ljudi apstiniralo na Starom gradu i Vračaru, ne vidim puno pobednika na strani opozicije, mislim da je mogao mnogo ozbiljniji udarac SNS-u da se zada i u nekim gradovima poput Novog Sada i Niša, sada da analiziramo i da budemo pametniji“, rekao je on.

IZVOR: N1

FOTO: N1