Stefanović: Nećemo dozvoliti lomljenje narodne imovine

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas sve u Srbiji da se uzdrže od nasilja i poručio da se neće dozvoliti da neko lomi I ruši narodnu imovinu i da se neće dozvoliti da se ugrozi bezbednost i život bilo kog čoveka u Srbiji.

U telefonskom uključenju na TV Pink, u vreme kada su učesnici protesta pred skupštinom počeli da gađaju policiju kamenicama i petardama, Stefanović je rekao da je to nešto čega su se pribojavali, jer su najave koje je imala policija ukazivale na to da jedan deo demonstranata nasilno hoće da se obračunava.

„Imamo informacije da jedan deo demonstranata, kada padne mrak, planira da izvede određene aktivnosti, nemire, da ošteti imovinu i ugrozi bezbednost ljudi. Pozivam ljude da se ne bave nasiljem, nasilje nikom neće biti dozvoljeno”, poručio je Stefanović, prenosi Tanjug.

On je negirao navode portala Nova. rs da policija šalje vodene topeve na demonstrante, i da je iz pravca Banovog brda ka centru grada krenula policijska kolona koju čine oklopno vozilo sa vodenim topom i nekoliko marica.

IZVOR: POLITIKA

FOTO: TANJUG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Social profiles