Dnevni horoskop za 18. avgust

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile 18. avgusta 2020. godine:

#
Ovan

Obradovaće vas povoljne finansijske vesti. Pravi je trenutak za investicije i trgovinu. Prijaće vam da više vremena provodite sa partnerom. Izbegavajte alkohol i cigarete.

#
Bik

Bićete u prilici da unapredite poslovni status. Imaćete podršku pretpostavljenih i uticajnih osoba. Pravi je trenutak da prevaziđete nesporazume sa starijim članovima porodice.

#
Blizanci

Raspoloženi ste za komunikaciju i druženje. Uživaćete u kreativnim poslovima i radu sa mladima. Ako ste slobodnog statusa, slučajno poznanstvo može prerasti u ljubavnu vezu.

#
Rak

Imate odlične poslovne planove, potrudite se da ih realizujete uz podršku bliskih prijatelja. Ako ste preduzetnik, sklopićete unosne dogovore sa osobama iz inostranstva.

#
Lav

Vaše organizacione sposobnosti i ambicija će dolaziti do izražaja na poslu. Pravi je trenutak da prevaziđete nesporazume sa partnerom. Budite oprezni sa tehničkim aparatima.

#
Devica

Pravi je trenutak za poslovne promene. Finansije se poboljšavaju, ali nemojte preterivati sa trošenjem novca. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete atraktivnu mlađu osobu.

#
Vaga

Puni ste energije i inicijative. Sklopićete odlične poslovne dogovore. Bićete u prilici da prevaziđete nesporazume sa bliskim prijateljima. Pronađite više vremena za odmor.

#
Škorpija

Imate potrebu da više vremena provodite u porodičnom okruženju. Partner će vas obradovati dobrim vestima. Ne trošite novac na nepotrebne luksuzne stvari. Smanjite cigarete.

#
Strelac

Imate potrebu za putovanjima. Prijaće vam intenzivniji kontakti sa osobama iz inostranstva. Posvetite pažnju bliskom prijatelju, potrebna mu je podrška. Korigujte ishranu.

#
Jarac

Imate odlične ideje kako da unapredite finansije, potrudite se da ih realizujete. Ako ste slobodnog statusa, kontaktiraće vas nekadašnja simpatija. Unosite više vitamina.

#
Vodolija

Otvoreni ste za nove kontakte i poznanstva. Ipak, nemojte zanemarivati poslovne i porodične obaveze. Ako ste slobodnog statusa, imaćete ponudu za tajnu vezu. Smanjite slatko.

#
Ribe

Na poslu ćete biti veoma angažovani, ali i odlično organizovani. Pravi je trenutak da proširite krug saradnika kreativnim mlađim osobama. Neophodan je oprez u saobraćaju.

Social profiles