Sve o odlasku Jovane i Srđana

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV „Prva“, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Prema saznanjima portala nova.rs, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Naime, neposredno pre letnje pauze, a prema navodima izvora, često se dešavalo da Jovana ne ustane na vreme, zbog čega je i kasnila u emisiju. Ovo je navodno Srđanu počelo ozbiljno da smeta, pa su našli kompromis tako da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

Sukob je, kako izvor portala nova.rs dalje navodi, kulminirao kada se pre nekoliko meseci Jovana iz prethodno navedenih razloga nije na vreme pojavila u emisiji, a kako navodno nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je tog dana počeo na neuobičajen način – emisija je počela bez najave voditelja, a tako su se isto smenjivali i prilozi sve dok Jovana nije došla u studio.

Prema rečima izvora, Jovana i Srđan imali su i nesuglasice sa produkcijom, što se navodno postavilo kao veći problem od gore navedenog. Naime, produkcija im je u poslednje vreme zamerala na tome što kao autori jutarnjeg i urednici dnevnog programa nisu rado prihvatali sugestije, te da su u emisije često dolazili nepripremljeni, a navodno se neretko dešavalo i da se ponašaju arogantno i nadobudno kako prema kolegama, tako i prema gostima emisije.

S druge strane, Filip Čukanović, koji je tokom leta menjao poznati voditeljski par, prema saznanjima portala nova.rs, dostigao je rejting iznad očekivanog, pa je čak u nekoliko navrata navodno prevazišao gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

Između ostalog, Srđan i Jovana su imali visoke plate, što je bilo dogovoreno sa prethodnom vlasničkom strukturom TV “Prva”. Uzevši sve prethodno u obzir, produkciji se navodno na više nivoa nije isplatilo da nastave saradnju sa voditeljskim parom, što je proizvelo žestok sukob, koji je rezultirao njihovim odlaskom.

Informacija o budućem angažmanu Jovane Joksimović i Srđana Predojevića još uvek nije poznata javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1, čiji je većinski vlasnik, sa udelom od 80 odsto, njen suprug Željko Joksimović.

IZVOR: NOVA.RS

Social profiles