Naprednjaci upali u izbornu komisiju (VIDEO)

Izbori u Šapcu izgleda da se neće skoro završiti, a prava drama večeras se dešava u Gradskoj izbornoj komisiji.

I dok su članovi SNS u toj komisiji stupili u štrajk glađu, pristalice naprednjaka organizovano su se okupile ispred sedišta GIK u koji su neposredno pre toga, kako za Nova.rs kaže Nebojša Zelenović, upali Aleksandar Pajić, poverenik Glavnog odbora SNS u Šapcu, sa još nekoliko muškaraca koji muške članove GIK-a trenutno u ovim kancelarijama “drže u pritvoru“.

Inače, Pajić je pre incidenta dao izjavu za Tanjug:

”Pokušavaju da na svaki način ostanu na vlasti još nekoliko nedelja, kako bi i dalje zloupotrebljavali sredstva budžeta i jasno izraženu volju građana Šapca. Članovi Gradske izborne komisije koje je delegirala SNS stupili su večeras u štrajk glađu zbog takvog odnosa predsednika i članova GIK koje je delegirao Nebojša Zelenović i Dušan Petrović”.

Gradska izborna komisija večeras je odložila donošenje odluke po prigovorima i tražila da se pojedini spiskovi za biračko mesto urede.

Pajić je rekao da je večeras počelo i okupljanje građana, “koji žele da odbrane svoje glasove i podršku koju su dali na tri puta ponavljanim izborima u Šapcu”.

Na društvenim mrežama već se šeruju snimci iz Šapca.

https://www.facebook.com/watch/podrinske.sabac/

IZVOR: NOVA.RS

 

Social profiles