Profesor Vladimir Vuletić otkrio: Milorad Vučelić već pet meseci vodi Partizan nelegalno!

Profesor Vladimir Vuletić nastavlja da vodi borbu za svoj Partizan. Bivši potpredsednik kluba izjavio je da sadašnji predsednik Milorad Vučelić već pet meseci nelegalno vodi JSD Partizan.

– U ovom momentu JSD Partizan funkcioniše nelegalno, budući da je mandat ovoj upravi istekao pre pet meseci. Mi još nismo imali Skupštinu, ja sam tada razgovarao sa predsednikom JSD (Miloradom Vučelicem, prim. aut.) i upozorio sam ga nekoliko puta da je neophodna skupština, da je neophodan izbor novih organa. Mi smo u ovom trenutku u nelegalnom statusu, i to nije dobro za klub i za sportsko društvo – rekao je Vladimir Vuletić za jedan beogradski portal.

Vuletić je nedavno podneo ostavku na mestu potpredsednika Partizana, a sada je objasnio i zašto je klub došao u ovu situaciju:

– Nismo se sastajali, ja ne znam da je bilo neko zasedanje. Dobro, i predsednik je bio i bolestan, ali nismo se sastajali od oktobra. Ali, tim pre, trebalo je da imamo izbore. Nismo ih imali do sada, i to je veliki ulazak u vaninstitucionalno ponašanje u Partizanu.